Från och med 2018 är vi arrangörer av BPH vilket är ett standardiserat test för att få fram information om hundens personlighet och beteende. Titta gärna på filmen om BPH här nedan!

Anmälan till BPH

Vänligen läs hela informationstexten!

Anmälan och betalning

Fyll i anmälan nedan när du läst texten. Ange önskat datum och gärna alternativa datum. När din anmälan kommit in får du ett svar via mail, oftast inom några dagar. Du får då besked om vilken dag du får plats och senaste datum för betalning.

Observera att anmälan är giltig först när avgiften, 1150 kr, betalats in på Bankgiro 178-1756 (Stefan Hellström) eller Swish 1234-494191, märk betalningen med ”BPH + datum + hundens regnr”.
Alla datum går att få både med och utan skott, de hundar som går utan skott placeras först så att de inte blir störda av dem som går med skott.

Anmälan till BPH innebär att du ingår avtal med Stefans hundkurser och SKK. med avtalet som laglig grund lagrar och behandlar Stefans hundkurser dina personuppgifter under en period av högst 90 dagar i syfte att administrera ditt provdeltagande. Efter provtillfället skickas dina personuppgifter samt provresultat till Svenska Kennelklubben för behandling, lagring och publicering på SKKs Hund- och Avelsdata. Du kan läsa mer om SKKs behandling av personuppgifter genom att klicka på den här länken.

PM


PM med tider, info och vägbeskrivning skickas via mail några dagar före beskrivningen. Vår beskrivning genomförs på Stefans hundkursers träningsplan i anslutning till Hotell Dalhem på Gotland.

Övrigt

Medlemskap i SKK (eller SKK-ansluten klubb) krävs för deltagande vid BPH. Medlemskort visas vid start.
För OREGISTRERADE hundar (och hundar med reg utanför FCI org) gäller krav om SKK Tävlingslicens (TAVLIC-licens).

Sök TAVLIC-licens här: https://hundar.skk.se/tavlingslicens/
Frivillig enkät att fylla i före BPH finns här: https://www.skk.se/uppfodning/mentalitet/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/enkat-vardagsbeteende/
För hundar med utländskt reg.nr måste SKK kontaktas i god tid före BPH för att resultat skall kunna registreras (ej nödvändigt för hund med tidigare officiella SKK resultat i Sverige).
Ring till Stefan om du har frågor! 070-5655035

Välkommen!

BPH – DATUM 2024

Inplanerade BPH år 2024


I år kör vi BPH första och andra helgen i augusti 3/8 – 11/8.  Sprid budskapet så att så många som möjligt får tillfälle att få sin hund beskriven!

Anmäl via hemsidans formulär! För mer info ring Stefan 0705655035 eller mejla till: stefan@hunddressyr.se